Udgivet i Skriv en kommentar

Køb Gucci Channels ’90s Sportswear på Cruise 2020 Sneakers replika

Gucci’s Cruise 2020-show er lige afsluttet i Rom, og det italienske modeshuse har debuteret et nyt par udsagnsslag.

Stropper på forfoden, luksus sportssko støtter inspiration fra retro performance designs og løfter derefter de ledetråd til high-end sneakers. Farverne er blokeret af turkis, pink og grå hits. Den øverste del af midten har en blanding af mesh og fleksibel ruskind. Mellemsål og tekst på tungen. Dette design er lidt som vintage Nike, ligesom Air Trainer serien, populært af Bo Jackson i begyndelsen af ​​90’erne.

Gucci dropper tre nye variationer af den klassiske pool slide, i tide til sommer.

Designet spilles med replika gucci sko låste G-logo og det italienske grønne modehuss signaturgrønne og røde striber. Uanset om du vælger den mere luksuriøse pool glider som Gucci’s muligheder eller de mere klassiske par sportstøj mærker som Nike eller Adidas, kan du altid stole på pålidelige pool dias i løbet af sommeren Det er vigtigt.

Selvom du er interesseret i Gucci’s luksus Flashtrek-sneakers, hvis du ikke kan få prisen på omkring $ 1600, vil du måske vælge en mere overkommelig karikatur. Her introducerer vi EGO’s 75 dollar feber perle broderede træner, som synes at være inspireret af den førnævnte billige gucci herre sko silhuet.

EGO er et britisk-baseret online fodtøj mærke, der er målrettet “Waltham Gals, der ønsker at skille sig ud fra mængden.” Klik her for mere information om etiketter. Lad os også vide, hvad du synes om udseendet af den overkommelige billige gucci damer sko Flashtrek.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *